Tuesday, June 24, 2008

Kejadian pelik di KUANTAN




Kejadian nie betul2 berlaku kat kuantan, langit tiba2 gelap semasa asar.pastu kuar cahaya macam tu.siapa yang melihat mmg menakutkan.ribuan mata yang melihat.

nie komen dari org yang telah melihat kejadian tu:

aku time tu dari indra mahkota nk ke jln bank kat kat masjid tu.. aq ter nampak 2,3org ambil gmbr masjid aq pun pelik la sampi kat bnk aku tgk lah kat langit masjid time tu gak aq terpegun.. member aq yg bwk kereta leh berhentikan kereta dia... nasib xde kereta lain kat belakang..
ko tgk live time tu memnag rasa lagi takjub dan mengigil badan lebih2 lagi aq tgk benda tu seolah2 ada kat atas masjid.. sempat gak ambik gmbr...

fenomena ni berlaku di kuantan,saintis ckp fenomena HALO,utusan malaysia ade kuar citer ni.kalau nak tau detail,cuba taip kat yahoo search tu langit kuantan,byk blog citer psl ni.tq



3 comments:

b u n g a said...

uittt...
add u already..
add bunga juga yaa..
http://cerminmatajahanam.blogspot.com

hyfa hasan said...

heyy...hyfa dah link dah..

tieykah said...

subhanallah..
bila ni?
link me k..tieykahituaku.blogspot.com